A.PÅV

Hej, kul att du hittat min sida.

Jag heter Anders Påvall och på frågan hur länge jag hållit på med massage brukar jag ha lite problem att svara.

Det beror på......

För ca 25 år sedan gick min mor Barbro Påvall på en Zonterapikurs i Mariehamn.

Det var intressant att se och lära sig att man med zonterapi  kan förbättra div. åkommor och sjukdomar, även om det var mest på skoj när Barbro klämde på vänners & släktingars fötter :-). Men för mig blev det startskottet på mitt intresse för massage och intresset för att kunna få medmänniskor att må bättre med massage.

 

För ca 15 år sedan började jag "klämma" lite på skoj på mina vänner och fick direkt höra att jag hade bra massagehänder och att jag borde ta någon kurs och pröva på att ta steget lite längre.

 

2004 gick jag en kurs i Zonterapi och när jag kom hem utvecklade jag mina kunskaper och skapade en egen Fotmassage som jag jobbade med som bi-syssla på kvällstid på Mariebad.

Jag döpte min personliga 1 timmes fotmassage till HOLISTISK FOTMASSAGE MED KRYDDA AV ZONTERAPI.               Min fotmassage blev populär på Mariebad och jag fick några "stammisar". Men efter en tid ville jag utöka min versamhet till att massera rygg och helkropp och variera mina arbetspass mera i.o.m  att mitt intresse för massage och välmående ökade.

2007 gick jag en kurs i Friskvårdsmassage och tog emot några kunder som ville ha helkropp- eller rygg/nacke massage.

Efter 2007 spenderade jag några år med min underbara prinsessa ( min dotter ) Smilla och mitt intresse för massage ( och musik ) fick vila lite.

2011 Slutade jag jobba på Ålands Radio där jag jobbat i 12 år och då ville jag pröva på att ha massage som heltidsjobb med eget företag. A.PÅV. Jag har efter det jobbat på div. äldreboenden bla. Geta Hemgård och Hammargården, och på sommaren jobbade jag på Havsvidden http://www.havsvidden.com/ . Våren 2012 tyckte jag att det var dax att vidareutbilda mig och i Juni 2012 blev jag utexaminerad, diplomerad spaterapeut, som tex inkluderar Spamassage, hotstonemassage, div. inpackningar ( lera, alg och aroma ) m.m. OBS Fick högsta betyg i Spamassage som gjorde mig extra glad efter som jag sattsade specielt mycket på massagebiten på kursen. Här står jag nu och ser fram emot att ta hand om nya och gamla kunder.

                                          VÄLKOMNA!!!!!

 

M V H Anders Påvall

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)